Monday, April 18, 2011

Extreme Game Coming In

Salah satu aktiviti yang paling aku suker skrang adalah skating..Bukan ice skating..rollerblade da... Aku suka sbb sukan ni menguatkan otot2 kaki aku dan jugak memerlukan daya fokus yang sangat tinggi..
Kasut ksayangan aku...Pastinya warna biru sbb tu feberet color!hehe

Safety First!
Knee Protection..

The most important..tangan la..jatuh nanti nak kena tahan ngan tangan gak..

video


video


Antara aksi2 insan yang masih bertatih..aku dulu masa mula2 start men pon lambat camtu gak..takut wei..tapi lelama,alhamdulillah.dapat gak aku slide ngan agak laju (lum cecah 80km/j pun lagi..ahakz!

Yang bestnya game ni adalah, memupuk rasa yakin pada diri untuk slide dan move forward..kalo tak confiden, memang takkan gerakla..so,pada sesapa yang rasa konfiden pada diri sendiri, sila cuba game nih..baru dapat tahu kiranya benar korang nih jenis konfiden! Yiehaaa!

Even a 1000 cups of coffee with a friend it is too little (n_n)v

2 comments:

  1. hahah siap body parts aku jd main pics dlm nie..bangga den..nsib bek takde butt protector kan tidak punggung aku interframe skali...wa masak mak.. :p

    ReplyDelete
  2. lupa lak nak add nama model kat situ..(takut kena bayar royalti nnti..hahaha)

    ReplyDelete